ONLINE COACHING

PASSIE, KWALITEIT & RESULTAAT

De "Online Personal Trainer" is jouw Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige die 24 uur per dag beschikbaar is!

Waarom online coaching?
Alles wat hieronder beschreven staat is gebaseerd op mijn mening en visie over online coaching. Hieronder wordt er een duidelijk beeld geschetst over de waarde van online coaching en wat voor positieve effecten dit op jou heeft.

Laten we beginnen met een vanzelfsprekend punt. Een coach/trainer, online of offline, is er om je te helpen. Dat is uiteindelijk altijd de bedoeling. De fitness- en voedingsindustrie is verwarrend als geen ander en dat hindert velen ontzettend met nu eindelijk eens echt te beginnen.


Een goede coach kan jou helpen je doelen te realiseren, je op weg helpen jouw doel te behalen. Maar dient jou ook als persoon te begrijpen. Een goede coach kan daarom een stok achter de deur zijn voor velen om juist dat stapje extra te zetten. Het is prettig als je bij een online coach terecht kan waarbij je niet ver hoeft te reizen, het internet biedt je de mogelijkheid om met specialisten in contact te komen, ongeacht hun locatie.
 

PRIJZEN

ONLINE COACHING

SILVER

 • Trainings- en voedingsadvies

 • Lifestyle coaching

 • Onbeperkt contact 

 • Supplementen advies

 • Vernieuwing van schema's iedere 6 weken

ONLINE COACHING 

GOLD

 • Trainings- en voedingsadvies

 • Lifestyle coaching

 • Onbeperkt contact

 • Supplementen advies

 • Vernieuwing van schema's iedere 6 weken

 • Vetmeting in week 1, 6 en 12

€ 49,99

Per maand

€ 79,99

Per maand

Online coach VS Personal trainer
Een online coach is goedkoper dan een personal trainer. Verder deel je volledig zelf je tijd in wanneer je sport en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Natuurlijk krijg je wel de begeleiding die je verwacht van een ervaren personal trainer en heb je iemand waar je met al je vragen en twijfels kunt aankloppen.

 

Conclusie
Een personal trainer is persoonlijker dan een online coach, maar een online coach kan ook prima mensen coachen/begeleiden online. Daarnaast is online coaching goedkoper dan een personal trainer in een sportschool. Beide functies hebben wel hetzelfde doel: mensen helpen om hun doel te bereiken.

Waarom kiezen voor Sz Healthcoach?
Sz Healthcoach zit vanaf 2009 in het vakgebied. Er zijn specifieke certificaten en diploma’s behaald (zie: de trainer). Maar het belangrijkste is de omgang met klanten en de passie voor het vakgebied. Het gevoel is geweldig als je allerlei verschillende soorten klanten mag begeleiden en trainen en daar resultaten mee boekt, de dankbaarheid richting Sz Healthcoach is onbetaalbaar. Dat maakt het vak zo mooi. Jou helpen je doel te bereiken. Er wordt naartoe gewerkt om de juiste kwaliteit te waarborgen, in combinatie met passie en kennis voor het vakgebied wil ik zo een ieder op weg helpen. Passie, kwaliteit, resultaat!