PASSIE, KWALITEIT & RESULTAAT

SMALL GROUP TRAINING 

Individueel resultaat boeken in groepsverband

Persoonsgerichte training

Kosten delen in groepsverband

Gediplomeerd trainer 

Zo denken klanten over Sz Healthcoach

SMALL GROUP TRAINING

Het doel van small group training is het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen, dit kan gecombineerd worden door samen te sporten met familieleden, je sportteam, vrienden of met collega’s. Zo blijft het niet alleen uitdagend maar ook motiverend om te sporten! De reden dat ik kies voor maximaal 6 personen is dat ik techniek en houding tijdens oefeningen belangrijk vind, bij meer dan 6 personen is de begeleiding minder persoonlijk. 
LET OP: Sz Healthcoach werkt met een 24-uurs regeling, bij het annuleren van een afspraak binnen 24 uur zullen de kosten van de afspraak in rekening worden gebracht. Alleen bij noodgevallen zullen er geen kosten in rekening worden gebracht, dit is dus alleen bij nood- en/of spoedgevallen!  

PRIJZEN

 

5 Personen

€ 25,- p.p.

6 Personen

€ 20,- p.p.

Meer dan 6 personen?

Op verzoek

Voor bovenstaande trainingspakketten zijn supplementen, voeding- en/of trainingsschema's NIET inbegrepen.

Alle trainingen worden bij Fit For Free in Zwijndrecht gegeven. Wanneer je geen tijd hebt om op deze locatie te komen sporten is training op locatie ook een optie. De prijs van training op locatie is afhankelijk van de afstand tot de desbetreffende locatie. 

Heb je andere wensen met betrekking tot small group training? Neem dan contact op met Sz Healthcoach en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

VOORWAARDEN